Testa Garmin Approach S3 - GRATIS !

Nu har du chansen att vara med att testa det senaste tillskottet i Garmins produktserie av golfklockor med inbyggd gps. Visste du att Garmin Approach S3 har en högupplöst pekskärm, är vattentät och förprogrammerad med över 27 000 golfbanor över hela världen utan abonnemang eller avgifter ? 
Smartson söker 10 stycken testpiloter!

Approach S3 hjälper dig som erfaren golfare att spela smartare under varje runda. Den erbjuder funktioner så som översikt av green med manuell pin-positionering, digitalt scorecard och layout points med mera. En annan nyhet är att du kan använda golfhandskar direkt på pekskärmen. Klockan finns som vit med röda detaljer och svart med gråa detaljer samt med vit eller svart bakgrundsfärg.

Smartson söker nu 10 golftokiga testpiloter som får chansen att testa denna klocka och nyttja alla dess funktioner för att utveckla sitt golfspel. Du som testpilot har sommaren på dig att testa klockan, blogga om dina upplevelser och dela med dig av dina synpunkter i utvärderingen. Efter testperiodens slut får du självklart behålla Garmin Approach S3.

Ansök senast 11 juli.
För mer information gå in på http://garmin-approach.socialgo.com/

Kommentarer