Testa GRATIS kosttillskottet Bio-Chrom


Sötsugen? Vi söker 100 deltagare som vill testa och utvärdera Bio-Chrom!

Bio-Chrom är ett kosttillskott med organiskt krom och hög upptaglighet. Krom minskar sötsuget och bidrar till en normal metabolism av näringsämnen i kosten.

Med ökad ålder kan koncentrationen av krom i olika vävnader minska avsevärt. Genom att äta något sött kan du tillfälligt lindra ditt sötsug på grund av den ökade energin, men effekten är kortvarig och snart är du tillbaka där det började. På lång sikt kan ett sådant sötsug ha en negativ effekt på kroppsvikten. Med en produkt som Bio-Chrom kan man hjälpa kroppen att bibehålla normala blodsockernivåer och förhindra att dessa situationer uppstår. Ta chansen och ansök så kan du bli en av 100 deltagare som får testa och utvärdera Bio-Chrom!

Ditt uppdrag

Du ska under 30 dagar testa och utvärdera kosttillskottet Bio-Chrom. 1 tablett per dag rekommenderas, helst med mat och vatten. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Baserat på din upplevelse av att använda produkten ser vi gärna att du tar bilder och delar med dig av dina erfarenheter via sociala medier. Du kan då använda taggarna #Hälsopanelen #HpBioChrom

Utvärderingen sker sedan genom en webbaserad enkät som skickas till dig vid testperiodens slut.

Det är gratis att delta – fyll i enkäten så kan du bli en av de utvalda att delta i kampanjen!

OBS! Du måste vara bokförd i Sverige för att kunna delta.

Anmäl dig i dag! Klicka här

Kommentarer