Sök Sveriges bästa sommarjobb - få betalt i restaurangmat


Trött på nudlar & inte kirrat sommarjobb än? Vi kan hjälpa dig. OnlinePizza söker nämligen studenter som under sommaren vill vara en del av OnlinePizzatestarna. Som en ”testare” kommer du få testa dig igenom OnlinePizzas breda sortiment av hämtmat i olika situationer - där alltifrån sushi och thaimat till kebab och pizza ingår. Allt du sedan behöver göra för att få jobbet gjort är att beställa hämtmat via OnlinePizzas app, ta en bild och skriva en kort summeringen om vad du tyckte om tjänsten och maträtten som du och vi publicerar på instagram tillsammans med hashtagen #onlinepizzatestare.

Tjänsten syftar till att undersöka OnlinePizzas sortiment från studenters perspektiv och i lön får varje testare sammanlagt en ersättning per uppdrag samt tio valfria måltider hämtmat för tio gjorda tester. Vi vet, det är ett hårt jobb, men någon måste göra det.

Vi söker dig som:
★ Är student.
★ Har stor passion för mat.
★ Gillar att ta bilder med din smart phone.
★ Med van hand kan orientera dig runt bland sociala medier, främst instagram.

Är du personen vi söker för detta mättande extraknäck? Skicka då in en motivering till varför just du är rätt person för jobbet tillsammans med en länk till ditt instagramkonto till josefin@onlinepizza.se. Ange vart du bor, studerar, och hur gammal du är.

Tjänsterna tillsätts löpande i orterna Göteborg, Lund, Stockholm, Linköping, Västerås, Uppsala och Luleå men bor du i en annan stad, tveka inte på att söka du med, då det kan vara möjligt att vi anställer i fler städer än ovannämnda.

Lycka till!

Kommentarer