Testa GRATIS - PROIBS – livsmedel för kostbehandling av IBS och orolig magePROIBS – livsmedel för kostbehandling av IBS och orolig mage. 250 deltagare sökes!
Det är helt gratis att delta i testpanelen och du förbinder dig inte till något. Läs mer under våra användarvillkor här.

Hela 15-20% av Sveriges befolkning beräknas ha återkommande besvär och ont i magen som kan kopplas till diagnosen IBS.

Vanliga symtom för IBS är oregelbunden tarmfunktion med diarré, omväxlande diarré och förstoppning, magknip och buksmärtor. IBS drabbar ofta unga aktiva personer och kallas ibland för stressmage eller ballongmage.

PROIBS är en välsmakande dryck med smak av citron. Produkten innehåller AVH200®, vilket är ett extrakt av bladen från växten Aloe Barbadensis Mill. PROIBS har testats i en vetenskaplig studie bland diagnostiserade IBS-patienter på Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg med goda resultat. PROIBS ses där som ett lovande alternativ för kostbehandling av personer med IBS.

Ditt uppdrag.

Du skall följa rekommenderad dosering, dvs 1-2 påsar om dagen tills förpackningen är slut. Det är enkelt att använda PROIBS. Pulvret löses i vatten till en välsmakande dryck med citrussmak.

Vi ser med glädje på om du sprider din upplevelse och dina bilder med andra via sociala medier samt personliga kontakter. Använd hashtagarna #Halsopanelen #PROIBS

Testperioden är på 4 veckor. Utvärderingen sker genom en webbaserad enkät som skickas till dig vid testperiodens slut.
OBS! Du måste vara bokförd i Sverige för att kunna delta.

Anmäl dig idag - Klicka här

Kommentarer