Skulle du vilja bli en Pokervinnare ?

Visste du att det finns möjlighet att vara med på pokerturneringar ?

 
Kanske tänker du på de som pågår live på ett casino, sk livepokerturnering som sänds i tv som Word Poker Tour och European Poker Tour. Många tycker att pokerturneringar är ett roligt
och spännande sätt att spela poker på.
 
Genom att vara med på ett nätpokerturnering kan du vinna en plats, kvala in, till en liveturnering. Det kan vara en spännande upplevelse.
 
Det vanligaste spelformen i pokerturneringar är Texas Hold Em. Endel pokerturneringar har buy-in, dvs, man måste köpa en sittplats för att få vara med och spela. Så finns det andra pokerturneringar som man måste förtjäna sin plats, alltså kvala in till spelet. Många har båda möjligheterna.
 
Genom att kolla vilken summa som krävs att få vara med och spela kan du kolla vilken nivå pokerturneringar är på. De med lägst buy-in fär främst till för nybörjare och
de med hög buy-in är mer till proffsen.
 
Jag rekommenderar att du testar på gratisturneringar till att börja med, så kallad free-rolls, då får du chans att testa och pokersajten står för vinstsumman. I övriga fall så brukar det vara de summor som spelarna har betalt för att få vara med som utgör vinstsumman.
 
Om du tycker att detta låter intressant besök: http://pokervinnare.nu
 

Kommentarer