Testa Aqua Block Walveguicks plåster gratis !

Nu kan du testa vattentätta Aqua Block är Salvequicks som du kan använda när du badar och duschar.  Det sitter ordentligt fast tack vare att det är klister runt om alla fyra sidor.   Plåstrer  är tillverkat i ett tunt och smidigt material som är av samma typ som Gore-Tex, vilket låter huden andas fast det är vattentätt. Vilket är bra eftersom det möjliggör bland annat fuktig sårläkning, som gör att såren läker snabbare, med mindre risk för skorpbildning och ärr.
Smartson söker nu 2000 Testpiloter som vill prova Salvequick Aqua Block under sommaren med utvärdering i mitten av augusti. Som Testpilot får du hem två paket plåster. Oavsett om olyckan är framme eller inte under testperioden vill vi gärna att du provar plåstret på huden för att utvärdera applicering, vidhäftningsförmåga och den vattentäta egenskapen. Detta delar du sedan med dig i en gemensamma blogg och gärna i dina egna sociala kanaler.
Ansök som testpilot senast 28 maj! För mer info gå in på http://smartsontestpilot.se/aquablock/bli-testpilot/?utm_source=smartson.se&utm_medium=email&utm_content=testpilotstips&utm_campaign=aquablock

Kommentarer